Hozzávalók:
Hozzávalók:
8 tojásos piskóta
Krém: 35 dkg
3 evk.kakaó
6 egész tojás
30 dkg margarin
Tetejére:
15 dkg cukor
egy pár csepp citromlé
*
Elkészítés:
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll.
Ezután teljesen kihűtjük.
Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15 percig robotgéppel jól kikeverünk.
A piskótát 3 lapra vágjuk, majd megtöltjük a krémmel.
Elkészítjük a tetejét is.
A cukrot egy lábasba öntjük beleteszünk 1-2 csepp citromlevet, majd szépen elkezdjük a cukrot karamellizálni.
Ügyeljünk arra hogy a cukor ne hogy megégjen, tehát világos színű legyen.
Gyorsan kell dolgozni a cukorral,mikor készen van, gyors mozdulatokkal rákenjük a tortalapra.
Díszítés tetszés szerint