Hozzávalók:
Tészta: 70 dkg
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalókat összegyúrni és 6 felé osztani majd kisodorni tepsikbe teszünk zsirpapírt ráhelyezzük a kisodor tésztákat megsütjük egymás után kb 5 percig sütjük egyenként világosra 180 c foknál ,vigyázunk rá tésztának fehérnek kell maradni.Krém elkészítése :tejszínbe beletesszük a csokit , kakaót,vajat,cukrot,felfőzzük ,majd lehűtjük teljesen -hűtőben ,mikor jó hideg felverjük mixerrel és megtöltjük a lapokat ,tetejére kakaó mázat teszünk Máz:hozzávalókat megfőzzük és gyorsan a sütemény tetejére kenjük ………Elkészíthetjük úgy is, hogy mikor összeraktuk a lapokat a krémmel szétvágjuk a süteményt hosszában 3-4 felé és így csokizzuk be ,akkor már az oldalait is ,de ahhoz több csokit kell készítenünk