Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Márta

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

100

Nehézség

Könnyű

Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva

Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Fél kg májas hurka,félkg véreshurka,félkg sütnivaló kolbász,3-4evkanál disznózsír
1kg piroskáposzta, fél fej vöröshagyma ,1db alma,egy-két kanál olaj,1 mokkáskanál öröltkömény,1teáskanál cukor  ízlés szerint só egy pici őröltbors,egy teáskanál ecet.
1kg burgonya,1 fej hagyma,egy teáskanál pirospaprika,só,zsiradék,

*

Elkészítés:

A disznótorost házi zsirral átkenem,varrótűvel megszúrkálom,hogy ne szakadjon ki,és zsírozott tepsibe teszem és előmelegített sűtőbe teszem és kb egy óra alatt megsütöm.
A káposztát apróra szeletelem,a hagymát szintén és a zsiradékon megpárolom,beledobom a cukrot,karamellizálom és mehet bele a káposzta,só,bors,örölt kömény és a lereszelt 1db alma.Lefedem és megpárolom,mikor megpuhult beleteszem az ecetet és tálalásra készen van.
A burgonyát megtisztítom,kockára vágom és felteszem sós vízben főzni.Addig a hagymát összevágom és zsíradékon megpárolom,pirospaprikával színezem és a megfőtt burgonyát leszűrés után hozzáadom.Összekeverem és sózom és tálalásra kész.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva