Disznósajt.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Olgis

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

200

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Disznósajt.

Recept leírás:

Hozzávalók:

sertés hús
nyelv,
tüdő,
húsos szalonna
szalonna bőr

szív
fűszerek:
babérlevél. egész bors
fokhagyma
vörös hagyma

*

Elkészítés:

A hüsoktól függően több őrig abároljuk a hozzávalókat, a fűszerekkel lassú tűzön.
Ha megfőttek tepsire szedjük, kihülni.
Majd egy tálban össze keverjük a fűszetrekkel:
őrölt kapor, köménymag. bors,  só, piros paprika,abalében megfőtt vörös és fokhagyma,pépesre zuzva
Abárló lével felöntve, jól össze dolgozzúk, pihentetjük, hogy érjenek az ízek.
Nálam sonka présbe került egy adag, a maradék folpakkal bélelt szögletes edénybe.
Hűtőbe rakva, egy éjszaka megdermed.

Disznósajt.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Disznósajt.