Hozzávalók:
6 tojás
18 evőkanál cukor
500ml tej
500ml tejszinhab
500ml tejszinhab(diszitéshez)
4 kiscsomag zselatin
24 db piskóta
1 ananászkompót
2 narancs
gyümölcsöt lehet tetszés szerint tenni bele
*
Elkészítés:
1-A tojássárgákat a tejet és a cukrot felfőzzük
2-A zselatint kevés tejjel gőz főlőtt felolvasztjuk
Mikor langyos összevegyitjük
Mikor kihült ovatosan belekavarjuk a kemény tejszinhabot
Egy kapcsos tortaformában belerétegezzük a piskótát,az apróra vágott gyümölcsöt és a krémet amig elfogy.Legalább 6 órát a hütőben állni hagyjuk.Kivesszük a formából és tetszés szerint gyümölccsel tejszinhabbal diszitjük.(Énegy nagyobb salátástálban készitettem el mielőtt kivettem belőle a szélét körbevágtam egy késsel hogy könnyebben kivegyem)