Dióval töltött alma

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Dióval töltött alma

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 db egyforma alma
15 dkg sárgabarack lekvár
10 dkg darált dió
őrölt fahéj
margarin a sütőedény kikenéséhez

*

Elkészítés:

Az almák magházát kisúrom, de úgy, hogy az alját ne lyukasszam át. Kicsit megnagyobbítjuk a lyukat az almákban.
A barack lekvárt, diót és ízlés szerinti fahéjat összekeverem és ezzel a masszával megtöltöm az almákat.
Kivajazott sütőedénybe teszem és 180-200 fokon sütöm.
Melegen és hidegen is finom csemege.

Dióval töltött alma

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Dióval töltött alma

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!