Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
185
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő