Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
185
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Só nélkül nincs íz. Ez az egyik legősibb fűszerünk, de a boltok polcain ma már nem csak az egyszerű finom

Vannak azok a fűszerek, amiket gondolkodás nélkül szórunk mindenre: só, bors, pirospaprika, majoránna, esetleg egy kis oregánó, ha olaszosat játszunk.

Sült zöldség. Egyszerűnek tűnik, igaz? Vágd fel, szórd meg fűszerrel, told be a sütőbe – és kész. A valóságban viszont