Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
185
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az ünnepi időszak mindig kihívást jelent azok számára, akik odafigyelnek az alakjukra. A karácsonyi asztal zsírban úszó sültjei, a kalóriadús

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről