Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
185
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,

Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a