Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
185
Hozzávalók:
Piskótához: 25 dkg
*
Elkészítés:
A vajkrémet a főzött krémhez keverjük,és megtöltjük a tortát!(Aki nem szereti a nagyon édeset az kevesebb cukrot tegyen bele!) A tortát 3 felé vágjuk,és megtöltjük a lapokat! Végül kedvünkre díszítjük! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar karácsonyi asztal jellegzetességei Magyarországon a karácsonyi ünnepi asztal évszázados hagyományokat őriz, amelyek a vallási előírások, a helyi adottságok

Van néhány alapanyag, amelyet nem csupán az íze miatt szeretünk, hanem azért is, mert története, hagyománya és illata összeforrt az

A karácsony illata nem egyszerűen egy fűszerkeverék, hanem egy érzés: a gyerekkoré, az ünnepi készülődésé, a meghitt téli estéé. Mielőtt