Hozzávalók:
Tészta:
50 dkg liszt
10 dkg darált dió
20 dkg porcukor
3 egész tojás
3 ek méz
1 tk szódabikarbóna
1 ek tejföl
Krém:
2 nagy pohár tejföl
40 dkg darált dió
20 dkg porcukor
3 cs vaníliás cukor
Tetejére:
1 tábla étcsokoládé bevonó
kevés olaj
*
Elkészítés:
Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és 4 lapot sütünk belőle.(23x43cm)tepsin.
A krém hozzávalóit kikeverjük egy tálba és a kihűlt lapokra kenjük .(Nem kell megijedni, folyós lesz a massza) Én levesszedő kanállal szoktam rátenni kb 1 lapra 2-3-al.
Ha kész vagyunk a töltéssel akkor megnyomkodjuk egy kicsit és a tetejét bevonjuk csokoládéval. Én másnap szoktam szeletelni. Jó étvágyat hozzá!