Hozzávalók:
30 dkg liszt
15 dkg zsir (vagy vaj)
10 dkg cukor
3 tojás sárgája
1 cs sütöpor
Krém:
9 tojás fehérje
25-dkg cukor
6 tojás sárgája
50 dkg darált dió bél
1 drb citrom reszelt héja
1 ev kanál rum esenc
tetejére:
csololádé glazur
*
Elkészítés:
-A hozzávalokat jol össze gyurjuk, ki nyujtjuk és kikent tepsibe teszük
-A 9 drb tojás fehérjét habbá verjük a cukorral,egyenként hozzá adjuk a 6 tojások sárgáját
-utána a citrom héjár és a rum esencet. belle forgatjuk ovatossan a darált diót rá kenjük a masszára és elö melegittet sütöbben megsütjük
-ha kihült a tetejére csoki glazurt teszünk
sütési hö fok 180 tepsi mérete 26×36 cm sütés 40 perc