Hozzávalók:
A gyúrt tészta hozzávalói: 30 dkg
Barna tészta hozzávalói: 2 tojás
Pudingos krém hozzávalói: 2 csomag
Tetejére 1 cs. Dr,Oetker torta bevonó, fél csomag marcipán ízú Dr Oetker cukor máz.
Töltelék: 20 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítés: Gyúrt tészta: a hozzávalókat egy tálba teszem, és annyi tejet adok hozzá hogy közepes keménységű tésztát kapjak.4 részre osztom a tésztát, / nekem egy db. 170 gr. lett. 25 x 35 -ös tepsi nagyságura nyújtom,Megkenem baracklekvárral, és a dió negyed részét egyenletesen elterítem rajt. Feltekerem, mint a bejglit, és zsírozott, lisztezett tepsibe teszem. eből a mennyiségből 4 tekercset készítek. hézagosan teszem a tepsibe, hogy a barna massza közé follyon.
Brna tészt elkészítése:2 tojás sárgáját a cukorral kikeverem, bele teszem az ét olajat és a sütőporos lisztet, közben apránkén a tejet, a kakaót, és végül a tojások kemény habját.A tekercsek közét kanalazom először, majd a tetejére is kenk, és egyenletesen elsimítom.180 fokos előmelegített sütőben tű próbáig sütöm.
Krém: a tejben a pudingot felfőzzük, majd hűtjük. Közben a margarint a cukorral habosra keverjük,majd a kihült pudinghoz adjuk,és jól elkeverjük. A kihült tésztára kenjük, mjad a tetejére csoki máz kerül. Díszíthetjük fél csomag marcipános cukor mázhoz adunk 1 teás kanál vizt, csomó mentesre elkeverjük, és ha a csoki máz megszáradt, torta díszítővel mintát csinálunk rá.