Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
*
Elkészítés:
Először a szárazanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaniliás cukrot, reszelt citromhéjat keverem össze.Ezután gyyorsan belemorzsolom a margarint,a kakaót és a darált diót végül hozzáadom a tojások sárgáját és jól összedolgozom.
A tésztacipót folpackba csomagolom és egy órán át hűtőben pihentetem. Utána vékonyra kinyújtom (legjobb, ha a folpack között nyújtom ki, mert akkor szép síma tésztát kapok és ráadásul nem is
ragad), fele-fele formákat szaggatok (síma+lyukas), kés segítségével sütöpapírra rakom, előmelegített sütőben 10 perc alatt halványra sütöm.
A kész korongokat reszelt citromhéjjal ízesített baracklekvárral összeragasztom és végül porcukorral elkevert vaníliás cukor elegyével .meghintem.
Ebből 40 db lesz összeragasztva azaz 80 db sütünk .