Hozzávalók:
Tészta: 6 tojás
krém: 6 tojásfehérje
1/2 liter habbá vert tejszín.apró színes torta dara.
*
Elkészítés:
A tojások fehérjét a cukor 1/3 részével kemény habbá verem,a sárgáját a maradék cukorral,ha a cukor elolvadt lassan több részletben bele csurgatom az olajat,ezzel is jól kikeveren míg nem kezd el sűrűsödni,ekkor a habhoz öntöm a lisztben elkevlassan óvatosan összekeverem sót ,szódabikarbónát,diót,és a tojássárgájás krémet. kikent tepsibe öntöm kb 20 percig tűpróbáig sütöm.
Krém:az 1 liter vízből annyit veszek el,hogy a pudingot cukrot és a zselatint jól kitudjam keverni.A maradék vizet felforralom és ha már forr ,akkor a pudingos keveréket beleöntöm,besűrítem.közben a 6 tojásfehérjét pici cukorral kemény habbá verem,ekkor belekeverem a kakót, és a kész forró pudingba öntöm .Lazán jól kikeverem forrón a tésztára kenem.Ha kihűlt tezsem rá a tejszínhabot és díszítem.