Hozzávalók:
A torta alaphoz: 6 tojás
*
Elkészítés:
Szétválasztjuk a tojásoskt,a fehérjéből kemény habot verünk.A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízel,vaniliás cukorral.Összeforgatjuk a diót a liszttel,hozzákeverjük a sárgákhoz majd fakanállal a felvert habot..Kerek torta formába öntjük a forma aljába sütőpapírt teszünk vagy vajazzuk és liszttel meghintjük a formát.180 fokon megsütjük tűvel ellenőrizzük hogy kész van-e.Kicsit hagyjuk hűlni majd kivesszük a formából 3 felé vágjuk és töltjük a krémmel!Krém:gőz fölött felolvesztjuk a csokit mikor hült egy kicsit hozzákeverjük a mascarpónét!A hulalát felverjük a habfixálóval ,majd a két krémet összekeverjük ezzel töltjük a tortánkat!


