Hozzávalók:
Hozzávalók a piros színhez:
12,5dkg margarin
20dkg darált keksz
10dkg porcukor
1 piros ételfesték
1 rumaroma
sárgadinnye aroma vagy víz
Zöld színhez:
12,5dkg margarin
20dkg darált keksz
10dkg porcukor
magházhoz: tortabevonó csokis
*
Elkészítés:
A piros masszából készítünk 6 drb egyforma golyót és a zöldet is elosztjuk 6 felé.Majd a zöld golyókat tenyér nagyságúra lapítjuk és bevonjuk vele a piros golyókat.
1 éjszakára hűtőbe tesszük,majd másnap szeleteljük,jó éles késsel ketté vágjuk a dinnyéket,utána vágott felével lefelé fordítjuk -így nem morzsálódik úgy a széle szeletelésnél.
Csoki darával díszítjük-ezek lesznek a dinnye magjai.


