Dinnyekehely őszibarack vodkával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Dinnyekehely őszibarack vodkával

Dinnyekehely őszibarack vodkával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 db zöld dinnye
1 db banán
1 db alma
1 db narancs
3 db nektarin
30 dkg eper
fél dl őszibarack vodka
1 db citrom
tejszínhad diszítéshez

*

Elkészítés:

A zölddinnyét cakkozó késsel felébe vágjuk, kiszedjük a magokat, kiskanállal kiszedjük a húsát.
A megtisztított almát, banánt, narancsot, epret, fel daraboljuk, citromlével megöntözzük ( hogy ne barnuljon meg ) és a dinnyehussal összekeverjük, és megöntözzük gyümölcs vodkával. ( ha gyermekeknek készítjük akkor a vodka elmarad )
beletöltjük a kivájt dinnyehéjba, legalább 2 órára hűtőbe helyezzük. ( így jól összeérik az íz )
Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Dinnyekehely őszibarack vodkával