Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,