Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A kakaóporos bögrétől a selymes csokoládéig, ahogy a tél ízei felnőnek velünk. Kevés ital képes olyan nosztalgiát ébreszteni, mint a

Van egy illat, amelyet mindenki felismer, bárhol és bármikor. Akár egy adventi vásárban járunk, akár egy régi családi konyhában, elég

Van egy illat, ami számomra azonnal elhozza a decembert: a frissen darált dió finom, édeskés, kissé földes aromája. Ahogy egy