Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Van az a pillanat, amikor leülsz a vacsorához, és valami hiányzik. A falatok finomak, az asztaltársaság jó, de az ital…
Van az a reggel, amikor csak egy kávé kell. Aztán van az, amikor rád tör az érzés: kéne valami jó,
Ha azt mondom, rántott hús, neked is azonnal a vasárnapi ebéd vagy a nagyi főztje jut eszedbe, igaz? Egy igazi