Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
30
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockára vágjuk.
Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.
Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van néhány alapanyag, amelyet nem csupán az íze miatt szeretünk, hanem azért is, mert története, hagyománya és illata összeforrt az

A karácsony illata nem egyszerűen egy fűszerkeverék, hanem egy érzés: a gyerekkoré, az ünnepi készülődésé, a meghitt téli estéé. Mielőtt

Az ünnepi időszak mindig kihívást jelent azok számára, akik odafigyelnek az alakjukra. A karácsonyi asztal zsírban úszó sültjei, a kalóriadús