Debreceni csülkös pecsenye

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Debreceni csülkös pecsenye

Recept leírás:

Hozzávalók:

Főtt füstölt csülök (maradék)
Debreceni páros kolbász, esetleg virsli,
hagyma.

*

Elkészítés:

A főtt csülköt ( sonkát ) nagyobb darabokra kockázzuk.
Rusztikus darabokra vágott hagymát dinsztelünk, majd beleadjuk a húst, és az előzőleg félbevágott beirdalt debreceni páros kolbászokat.
Borson kívül, más fűszerezésre nincs szükség, mert a debreceni, és a hús is elég fűszeres.
A debreceni helyettesíthető akár virslivel, de gombával is.
Akár több hozzávaló kombinációját kipróbálhatjuk.
A gombának sincs szüksége sok főzésre, így ez is hirtelen készen van.
Krumplipürével tálaljuk.

Debreceni csülkös pecsenye

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Debreceni csülkös pecsenye

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!