Darált húsos batyuk

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

evi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Darált húsos batyuk

Darált húsos batyuk

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Tészta: bolti vagy házi kelt tészta ( en boltit hasznaltam most) Toltelek: 50 dkg darált borju hús 5-10 dkg darált faggyu So,bors izles szerint Csipet őrölt kömény Kb 30 ml olaj 2 hagyma apróra vagva Tetejere: 1 felvert tojas Szezammag

*

Elkészítés:

A tesztat nyujtsuk vékony téglalap alakúra, majd vagjuk tetszőleges méretű kockákra. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljuk,majd vegyük le a gazrol. Keverjuk a hagymahoz a daralthust es Izesitsuk. Minden kockára vágott tésztára tegyünk a toltelekbol es alaposan zárjuk le a szeleit. Tetszőlegesen formazhatjuk .( en mint a turosbatyu formaztam,de keszitettem töltött zsömle formát is)Sutopapirral belelt tepsibe tegyük.Tetejet kenjük meg felvert tojással es szórjuk meg szezammaggal. 190 fokra elomelegitett sütőben készre sutjuk kb.40 perc alatt.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Darált húsos batyuk