Hozzávalók:
30 dkg porcukor
3 ek citromlé
3 ek olaj.
*
Elkészítés:
CUKORMÁZ -tojás nélkül.
– Csak természetesen, adalék anyagok nélkül!
Az átszitált porcukrot simára kikeverjük az olajjal, és a citromlével.
Citromlé helyett, bármilyen gyümölcs szörp használható Nálam bodzabogyó leve szinezi rózsaszinre!
Szép fényes, hamar száradó mázat kapunk.
Színes mázhoz 3 ek meggy levet is használhatunk.
Nálam van bodzalé lefagyasztva, abból csak 2 ek-al szükséges, mert nagyon élénk a színe Ezzel díszítem a mézeseket is.
Használhatunk étel színezőt is hozzá.
.
Érdemes kipróbálni, nagyon szép lesz, és tojás nélkül készül, nem romlik meg.
Jó sütizést, Bodza bogyó levével is lehet színezni a krémeket, mázakat rózsaszinre.