Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta: 4 egész
Krém: 15 dkg
Én 12 db tojásból készítettem!
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A tésztához a tojás sárgákat fehéredésig keverem a porcukor felével, és a sóval. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verem, majd a cukros tojás sárgába apránként belekeverem. Óvatosan belekeverem a darát diót, és papírral bélelt tortaformába mérsékelt meleg sütőbe megsütöm.
Közben a krémet is elkészítem. A rámát habosra keverem a porcukorral, hozzáadom a darált diót, narancs reszelt héját, és a levét, rumot,végül a reszelt csokoládét. Addig keverem míg teljes egynemű sima krémet kapok. A kihűt tortát ketté vágom és megtöltöm a krémmel, úgy hogy a tetejére, és oldalára is teszek.
3 dl tejszínt 1 vaníliás cukorral 2 habfixálóval kemény és a torta tetejére kenem, ezzel a tejszínes habbal nagyon finom a torta. ( NEM NÖVÉNYI HABOT KELL HASZNÁLNI! )