Hozzávalók:
Hozzávalók:
6 db tojás, 12 dkg porcukor, 8 dkg liszt,4 dkg kakaópor, 6 g sütőpor, 2 ek olaj, 2 ek víz
A csokikrém:
8 db tojás sárgája, 25 dkg kristálycukor, 5 ek kakapor,30 dk g teavaj, 25dkg ráma margarin, 20 dkg porcukor,
*
Elkészítés:
Elkészítése: A hozzávalókból kettő kakaós lapot sütünk.
Ha kihűlt mindketőtt kettévágjuk.
Krém: 8 tojás sárgája, 25 dkg kristálycukorral gőz felett állandó keveréssel kb 10 percig főzzük.
Ekkor a 30 dkg tördelt csokoládét hozzáadjuk és az átszitált kakaóport, simára keverjük ki.
( EZ BESŰRITI A KRÉMET ) és kihűtjük.
A teavajat, margarint, porcukorra habosra keverjük majd apránként hozzáadagoljuk a csokikrémet.
A lapokat megtöltjük, és tetejé, oldalát is.
Én most a tetejére egy tortabevonót tettem.