Hozzávalók:
4 db tojás,
25 dkg cukor,
40 dkg liszt,
1 csomag sütőpor,
1 kk szódabikarbóna,
pici só,
1 csomag vaniliás cukor,
4 ev kakaópor,
4 ev sárgabarack lekvár,
tej,
1 tábla étcsoki,
1 tábla tejcsoki, és 1 tábla mogyoró darabos tejcsoki, 20 dkg olvasztott margarin,
Rumba áztatott szárított narancshéj 2 evőkanállal,
*
Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztet összekeverjük a kakaóval, sütőporral, kisebb darabokra vágott csokival, szárított narancshéjjal és a szódabikarbónával majd a tojásos keveréket hozzáadjuk a liszthez és hozzáadjuk a margarint is és annyi tejet öntünk hozzá, hogy piskóta sűrűségű masszát kapjunk.
Majd óvatosan belekeverjük a tojás habot.
Muffin formákba töltjük háromnegyedig.
Majd 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
A muffin formákat béleljük ki a papírformákkal.
A csokis muffin melegen még folyós benne a csoki és így isteni hidegen meg darabokban van benne a csoki és azért nagyon finom.
Könnyű és nem száraz eteti magát.
Jó étvágyat hozzá!
				
															
															

