Hozzávalók:
2 első csülök kicsontozva, felkockázva
1 hátsó csülök csontozva, felkockázva
2-3 fej vöröshagyma kockázva
só, bors, tört pirospaprika
pirosarany, 2 babérlevél
pici paradicsom, pici paprika
1-2 evőkanálnyi zsír
ételízesítő
A fűszerek Toldi fűszer termékek:
http: //www.toldifuszerek.hu
www
köretnek tészta, savanyúság
*
Elkészítés:
A húst megtisztítom, kicsontozom, az inas részektől nagyjából megszabadítom és felkockázom. A hagymát apró kockára vágom és kevés zsíron megpirítom, majd ételízesítőt és tört pirospaprikával összekeverem, pici vizet öntök hozzá, majd a felkockázott húst beleöntöm. Jól elkeverem, pici paradicsomot és paprikát kockázok hozzá. Fedő alatt közepes lángon főzöm addig, amíg fehér lesz a hús és lejjebb veszem a hőfokot. Ízesítem borssal, babérlevéllel, pirosarannyal. Készre főzöm, hogy a bőrös része is puha legyen.
Én tésztával tálaltam és uborkát, illetve lesózott lilahagymát fogyasztottunk hozzá.