Csontleves karajcsontból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Könnyű

Csontleves karajcsontból

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók 8 személyre:
1,5-2 kg húsos karajcsont
2 kis fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
4 szál sárgarépa
3 szál petrezselyem gyökér /fehér répa/
1 db zeller gumó
1 db karalábé
1 db paradicsom
1 db paprika
1 db burgonya
1 negyed fej kelkáposzta
ételízesítő
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
10-15 szem egész bors
csipet őrölt gyömbér
csipet őrölt szerecsendió

sáfrányos szeklice

*

Elkészítés:

Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk.
Elkészítés: A karajcsontot hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket és kis lángon nagyon lassan készre főzzük. /míg a zöldségek megpuhulnak/ A csontról leszedett húst tehetjük a levesbe vagy adhatjuk külön ecetes tormával.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Csontleves karajcsontból

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csontleves karajcsontból