Csokoládés tejszínes gesztenye torta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsanette Kovács

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Csokoládés tejszínes gesztenye torta

Csokoládés tejszínes gesztenye torta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Nagyon finom és ráadásul még sütni sem kell és Margarin sem kell bele !
20 dkg babapiskóta
3 cs csoki puding
1 l tej
2 cs zselatin
5 dl tejszín hulala krémbe// + 3dl kemény hab tetejére
ízlés szerint cukor
2 cs vaníliás cukor
50 dkg gesztenye püré,// +10 dkg a tetejére díszítésnek
1 üveg mini pakk rumaroma
26 kapcsos torta forma
kevés tej a piskótát bele mártogatni

*

Elkészítés:

Kapcsos torta formát kibéleljük a tejbe áztatott piskótával.
Majd tálba ki keverjük a gesztenye pürét.
Ízesítjük a cukor félékkel, rummal.
Pudingot megfőzzük a tejbe, bele keverjük az oldott zselatint.
Nem túl forrón és várjuk hogy hűljön ki.
Habot keményre felverjük, majd össze keverjük a gesztenyével, és a kihűlt csoki pudinggal.
Ezt ráöntjük a piskótára, tetejét tejszínhabbal díszítjük, és nekünk tetszőleges csokoládé darabokkal, gyöngyökkel.
.
.
Hidegre tesszük pár órára.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csokoládés tejszínes gesztenye torta