Hozzávalók:
A tésztához:
20 dkg puha vaj
1 bögre cukor
1 cs. vaníliás cukor
3 tojás
3 ek. kakaópor
1 bögre tej
2 bögre liszt
1 tk. sütőpor
A mázhoz:
4 ek. frissen főzött kávé
2 ek. kakaópor
1 bögre porcukor
2 ek. olvasztott vaj
fél bögre kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük. Belekeverjük a kakaóport és a tejet.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és beledolgozzuk. A tésztát a tepsibe simítjuk, és a sütőben középen 15 percig sütjük. (Légkeverésnél 180 fokon)
A kávét elkeverjük a kakaóporral és a porcukorral. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, és az egészet simára keverjük. A langyos süteményt bevonjuk a mázzal, kicsit száradni hagyjuk, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.