Hozzávalók:
Hozzávaló: 4 db
Tetejéhez: 16 kanál
*
Elkészítés:
Elkészítés: a tojások sárgáját a margarinnal, és a cukorral kikeverjü. Hozzáadjuk a tejfölt, a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat,és a reszelt citrom héját. Végül a tojások kemény habja következik. Sütőpapírral bélelt őzgerincsútő formába tesszük a fele masszát, / két forma kell/a másik felébe óvatosan belekeverünk 2 evőkanál kakaót, és a tészta közepére csorgatjuk/ a kép szerint/ Tűpróbáig sütjük. Deszkára borítva lehúzzuk a sütőpapírt, és hűtjük.
közben elkészítjük a csokis öntetet a tetejére: a cukroz a vízet, és a kakaót elkeverjük, és langyosítjuk. Beletesszük a margarint, nem szabad forralni, csak addig melegítjük, mig elolvad. Hűtjük kicsit, és a tészta tetejére csorgatjuk egyenletesen. Ami lefolyik, azt vissza lehet kenelazni.
				
															

