Hozzávalók:
Hozzávalók:
8 db tojás, 25 dkg liszt, 25 dkg kristálycukor, fél sütőpor,3 ek cukrozatlan kakaó,5 ek hideg víz
Krém.
1/2 l tej, 1 cs,csokoládé puding, 20 dkg tejcsokoládé, 25 dkg vaj, 15 dkg porcukor
Tetejére: 90 g tortabevonó
*
Elkészítés:
Elkészítése: Lisztet, kakaót, sütőport összekeverjük.
A tojásokat szétválaszuk, a fehérjét kristálycukorral jól felverjük, és a sárgáját hozzáadjuk.
Majd a száraz anyagokat is hozzáadjuk, (de ezt már fakanállal keverjük, hozzá) Egy 26 cm tortaformába sütjük 170 fokon nekem 40 perc volt.
A pudingot leírtak szerint főzzük meg, csokoládét vízgőz felet olvaszuk fel, és a meleg pudinggal összekeverjük, majd kihűtjük.
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd a kihűt pudingot a vajas krémmel habosra keverjük.
Tetejét bevonjuk a tortabevonóval.