Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
5
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban