Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
5
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor