Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
5
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 átlagos nagyságú tortára: 15 dkg
*
Elkészítés:
A hozzá valókat lassan összemelegítjük. Közben kevergetjük. Ha egyneművé vállt akkor a tortára csorgatjuk. Spatulával utána igazíthatunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,