Hozzávalók:
A tésztához
A krémhez
*
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, és hozzákeverjük az eddigiekhez.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a liszttel felváltva hozzáadjuk a masszához, és összekeverjük az egészet.
A tésztát a sütőpapírral kibélelt tortaformába töltjük, és 190 °C-ra előmelegített sütőben kb.
30 percig sütjük.
A vajat habosra keverjük a porcukorral.
Hozzáadjuk a kakaóport, a sót, és a vaníliarúdból kikapart magokat.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a krémmel.
A tésztát kettévágjuk, megkenjük krémmel a maradékkal pedig bevonjukÍzlés szerint díszíthetjuk.
Én kókuszreszeléket összekevertem zöld ételfestékkel, ebből lett a füvem, majd virág gumicukorral és tojásdrazséval díszítettem.
Végül körberaktam babapiskótával és szalaggal átkötöttem !


