Hozzávalók:
Piskóta: 5 tojás
Krém: 10 dkg
( 25 dkg porcukor,25 dkg margarin)
( 2.5 dl felvert tejszínhab )
*
Elkészítés:
Apiskótához az összes alapanyagot össze keverjük jól robotgéppel és a tepsibe kanalazzuk.A sütőt nem melegítjük elő,úgy tesszük a sütőbe a tepsit.Kb 25-30 perc alatt megsütjük a piskótát
A krémhez a hozzá valókat össze főzzük állandóan kevergetve.Ha kihűlt hozzá keverjük az összedolgozott porcukros margarint.Ketté vesszük a krémet és a felébe 2 dl tejszinhabot keverünk.
A megsült piskóta felét ezzel a tejszinhabos krémmel töltjük be.A tetejét is tejszinhabbal díszítjük
A torta másik felét a nem tejszinhabos krémmel töltöttem és a tejszinhabos krémmel díszítettem


