Hozzávalók:
6 db tojás, Süsina 1 mokkáskanál, 6 kanál liszt, 1 db sütőpor , 2 kanál holland kakaópor. Krémhez: 3 dl tej, 1 Oetker főzős csoki puding, süsina (ízlés szerint) Hulala 1/2 liter
*
Elkészítés:
6db tojásfehérjét felverem, majd a süsinával habosra vert ságájával összekavarom és beleteszem a sütőporral, kakaóporral elkevert lisztet.
Óvatosan beleforgatom.
Előmelegitett sütöbe 170 fokon tűpróbáig sütm (kb 25 perc ) Ha kihűlt ketté vágom és az alábbi krémmel visszatéve a piskótaformába megtőltöm.
Krém : 2dl tejet felteszem forrni, közben 1 dl-ben elkeverem a pudingpor a süsinával és állandó kavarás mellett egy két pöffenésig főzöm.
Ha kihűlt a felvert hulalaának a felét belekeverem és ezzel töltöm meg a piskótát.
A másik felével befedem és tetszés szerint díszítem.