Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 db tojás
20 dkg cukor
20 dkg vaj
1 dl natúr joghurt
27 dkg liszt
1 tasak sütőpor
2 evőkanál kakaó por
1 teáskanál vaníliaaroma
40 dkg meggy, vagy cseresznye (befőtt is jó)
10 dkg csokoládé
*
Elkészítés:
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra kavarjuk, majd a tojásokat is hozzáadjuk.
A joghurtot is belekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is hozzáadjuk, a vaníliaaromával ízesítjük.
A tészta háromnegyedét egy 23 x 23-cmes tepsibe öntjük.
A meggy, vagy cseresznye felét lecsöpögtetjük, megforgatjuk egy kevés lisztben és a tésztára halmozzuk.
A maradék tésztához adjuk a kakaó port, jól összekavarjuk és a meggyre simítjuk.
A megmaradt meggyet a tetejére halmozzuk, majd a reszelt csokoládét is rászórjuk.
180 fokos sütőben nagyjából 35 40 perc alatt megsütjük.