Hozzávalók:
Piskóta:
8 tojás
8 evőkanál kristálycukor
8 evőkanál liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
8 evőkanál víz
Krém:
2 cs pudingpor
fél liter tej
1 cs vaníliás cukor
1 evőkanál kristálycukor
Csokimáz:
10 dkg margarin
5 evőkanál porcukor
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál víz
*
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összedolgozom és megsütöm.
Amíg sül a piskóta, addig elkészítem a krémet.
A hozzávalókat a margarinon kívül egy lábasba rakom és folyamatos kevergetés mellett megfőzöm.
Még melegen hozzákeverem a margarint.
A megsült piskótát pogiszaggatóval kiszaggatom és kettővágom, ezeket megkenem a krémmel + az oldalait is.
Végül csokis kókuszlisztbe forgatom.
A csokimázt is elkészítem.
A hozzávalókat gőz fölött összeolvasztom és a süti tetejére csurgatom.