Hozzávalók:
50 dkg darált keksz
3 ek kakaó
15 dkg vaj
15 dkg csoki
15 dkg kristálycukor
2 dl tej
2 ek rum aroma
Mázhoz:
15 dkg csoki
1 ek vaj
tortadara
*
Elkészítés:
A vajat felolvasztjuk egy edényben, közben egy másikban összekeverjük a darált kekszet a kakaóval.
A vajhoz fokozatosan hozzáadjuk a tejet, majd a csokit, a cukrot, végül a rum aromát.
Ne forraljuk, de teljesen olvadt legyen.
Hozzáöntjük a kakaós kekszhez és jól összegyúrjuk.
Egy tortaformába tesszük és kézzel szépen elegyengetjük.
Elkészítjük a mázat : a vajat és a csokit gőz fölött felolvasztjuk és ráöntjük.
Megszórjuk tortadarával.
Néhány órára hűtőbe tesszük.