Hozzávalók:
Piskótához: (2 tortalap)
2×5 tojás
2×5 ek. cukor
2×5 ek. liszt
2 xkéshegynyi sütőpor
Krém:
2 cs. vaniliás pudding
2 cs. vaniliás cukor
6 ek. cukor
6 dl. tej
1 kocka ráma
fél cs. keksz
1 katica csokoládé
2 dl .tejszín
Díszítéshez: 0.5 hulalla
*
Elkészítés:
Piskóta:Felverjük a piskótához a tojásfehérjét:Amint megkeményedett beletesszük a cukrot, a tojássárgáját , a lisztet és a sütőport.Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Krém: A puddingot a cukrot, a vaniliás cukrot és tejet felfőzzük .Ha kihült belekeverjük a rámát és felvert tejszínt . A katica csokoládét felolvasztjuk ebbe beleforgatjuk a kekszet .És kiöntjük sütőpapirra ,hogy megdermedjen.Utána egy réteg vaniliás krémmel és egy réteg csokis kekszel töltük meg a piskótalapokat.Kívűl tejszínnel díszítünk. Jó étvágyat hozzá.


