Hozzávalók:
A piskótalapokhoz: 3 x
4 evokanál kristálycukor
4 evokanál liszt
1 mokkáskanál sutopor
A krémhez:
0,5 l tej
10 evokanál kristálycukor
4 evokanál liszt
1 vaníliáscukor
4 evokanál porkakaó
25 dg vaj
400 gr mogyorós csokikrém
A díszítéshez:
kókuszreszelék vagy vágott mandula
1 tábla fozocsoki, egy evokanál olaj
*
Elkészítés:
Három piskótalapot sutunk egy 22×35 cm-s tepsiben, hagyjuk kihulni .
A vajon kívul osszefozzuk a krém hozzávalóit, majd ha kihult, hozzákeverjuk a vajat. Ez Rena receptje volt, én csak annyit változtattam rajta, hogy mivel nagyobb lett a piskóta, kevés lett a krém, szerencsére volt otthon mogyorós csokikrém, amit hozzákevertem, így picit más lett az íze és elég is lett.
Koszi Reni, nagyon jó a recepted!
A tortát megtoltottem a krémmel, bevontam kívulrol is. Pár órára a hutobe tettem. Csokimázzal bevontam, az oldalára kókuszreszeléket tettem és díszítettem gyongycukorral, készen vett marcipánvirággal.
Nagyon ízletes, kiadós torta.