Hozzávalók:
20 db elözetesen kisütött palacsinta
1 cs babapiskota
1cs vanilliás 1 cs csokoládés, 1 cs puncsos pudingpor
2 ek kristálycukor
lefözött fekete kávé
kevés tej
kevés rum
kakaópor a palacsinta töltéshez (izlés szerint )
porcukor (kakaóporhoz izlés szerint )
1 cs vaniliás cukor
1 ü magozott megybefött
kevés örölt fahéj
*
Elkészítés:
Egy kapcsos torta formát kibélelünk sütöpapirral.
A babapiskotát (kb 14 db ) belemártogatjuk, a kávé, tej és rum keverékébe és szorosan a tortaforma aljára tesszük
Felfözzük 4 dl tejjel, 2 ev cukorral a vanilliapudingot, és forrón a babapiskotára öntjük, majd elsimitjuk rajta.
A palacsintákat betöltjük cukrozott kakaóval, szorosan feltekerjük, végeiket levágjuk, és ezután a csigaalakba kirakjuk öket a tortaforma alakját felvéve. Kivülröl a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymás után fektetve beboritjuk a vanilliapudingos felületet.
Ezt a felületet csokoládépudinggal fedjük be amit 4 dl tejjel fözztünk fel és forron öntjük a palacsintákra.
Kirakjuk meggyel.
A meggy levéböl felfözzük a puncspudingot és a megyes réteg tetejére forrón ráöntjük, simitjuk.
Kihütjük utána a hütöbe tesszük megdermedni kb 6 óra hosszat.


