Hozzávalók:
80 dkg- 1 kg csirkemell file , so,bors,petrezselyemzold,10 dkg vaj,2 dl tej, 1-2 ek liszt, 20 dkg szeletelt gomba, 20 dkg sajt + 10 dkg fustolt sajt ( a fustolt sajt elhagyhato ), 1 tojassargaja, 3-4 szal ujhagyma KORET: parolt rizs,pure vagy sult krumpli. Vastagabb szeletelt pulykamell filebol is keszithetjuk
*
Elkészítés:
A kicsontozott mellfileket ( vastag szelet) sozom,borsozom majd majdnem keszre sutom a vajon.Aprora vagott ujhagymat a visszamaradt vajban megforgatom es hozzaadom a szeletelt gombat,az aprora vagott petrezselymet + pici bors.Liszttel megszorom es osszekeverem majd a tejjel felengedjuk.Mikor suru 1 tojassargajat belekeverek,majd a hus tetejere teve sutoben megsutom.Sutes elott reszelt sajttal megszorom (kb 5-10 percig sutjuk amig megpirul a sajt ) . En ugy keszitettem,hogy a fustolt reszeltsajttal megszortam + szelet sajtot tettem a tetejere,majd betettem a sutobe sulni.Koretnek rizst vagy krumplit adunk. ( a fustolt sajt elhagyhato). Keszithetjuk pulykabol is.Kiprobaltam finom.


