Hozzávalók:
4 személyre
60dkg csirkemelfilé
6 szelet füstöltt tarja
20dkg füstölt sajt
2dcl fözötejszin
3-4 evőkanálolivaolaj
só
bors
vegeta izlés szerint
*
Elkészítés:
A csirkemellfiléket vékony szeletekre szeljük,izlés szerint
füszerezzük sóval
,borssal és vegetával
A hússzeleteket lisztben megforgatjuk,majdolivaolajon hirtelen elősütjük
Tüzálló tálba rétegesen pakoljuk a csirkemelszeleteket
és füstölt-fött tarjaszeleteket,mindegyiket megszórjuk reszelt sajttal.
Végüla tetejére is reszeltsajt kerül majd az egészet tejszinnel leöntjük
Fóliávallefedjükés kb 30-40 percig közepes lángon sütjük
Köretként tejszines burgonyát párolt zöldséget tálalunk hozzá