Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny

A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
burgonyapehely
A fűszerek:
kakukkfű
chili /v.csípős paprika pehely/
cayenne bors
steak bors
curry
fokhagyma por
snidling
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Elkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk.Sózzuk és a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel maj a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben